My blog has moved! Redirecting...

You should be automatically redirected. If not, visit http://negler.annekarin.com/ and update your bookmarks.

Kommentarer

Etter å ha blitt gjort oppmerksom på kommentarproblemer har jeg sjekket opp etter beste evne. Som jeg har forstått det så er problemet når noen vil kommentere med en wordpress/openID-identitet. Jeg vet fortsatt ikke hva som kan være galt... Jeg får til å legge inn under openID med alle bloggeradressene mine samt begge wordpressadressene mine. Det går også helt fint å bruke begge wordpressadressene under wordpressfanen. Jeg har forresten prøvd i både Firefox og Opera.

For å kunne legge inn med openID eller wordpress må man først være logget inn med den aktuelle adressen. Deretter velger man om man skal legge inn kommentaren under openID/wordpress/livejournal osv. Med openID må man legge inn hele adressen fra start til slutt (feks http://bloggenmin.ettellerannet.com/), og med wordpress kan man enten bruke hele adressen eller bare brukernavnet.

Alternativt kan man bruke de to siste alternativene med navn/nettadresse og anonym. Disse krever ingen innlogging, og skal derfor fungere som vanlig :) Hvis det fortsatt er problemer så si i fra! Neste skritt blir å sende mail til blogger supporten :)

4 kommentarer:

Anonym sa...
25. mars 2009 kl. 01:43

Nå måtte jeg prøve igjen. :) Så får jeg se om det går.

Anonym sa...
25. mars 2009 kl. 01:46

Nå gikk det faktisk bra på første forsøk.Så bra! :D Lurer på hva som var galt tidligere? Men jeg brukte de samme valgene.

Anne Karin sa...
25. mars 2009 kl. 01:49

Det gikk bra ser det ut til :D

Anne Karin sa...
25. mars 2009 kl. 01:50

Har ikke peiling på hva det kan være. Har ikke gjort noe med innstillingene heller... Får håpe det er bare er en liten bloggerbug som ikke dukker opp flere ganger :)